Om shoppen

I denne shop sælger vi dels Johanne Siegumfeldts app- og bogudgivelser, dels forskellige artikler til selvbehandling, som understøtter akupunkturbehandling, og dels vores lækre produkter, som vi udvikler under navnet jomajo nordic botanical skincare.

Om jomajo nordic botanical skincare

Jomajo Nordic er opstået ud af en passion for lækre olier, potente urter og udsøgte råvarer og et ønske om at dele naturens skønhedspleje og helende kraft med andre.

Den vilde, skandinaviske natur er både dramatisk og storslået, smuk som en drøm og blid som en sommerfuglevinge. Et både barskt og mildt klima med store temperaturudsving har gennem årtusinder udviklet planter, bær og frugter med helt specielle egenskaber, som gør dem unikke i hudpleje og medicin.

Vores ønske med Jomajo Nordic er at vise, hvor udsøgt lækre naturens egne produkter er, når kvaliteten er i top, og de ikke er blandet op med fyldstoffer. Vi bruger primært lokaltvoksende, nordiske  råvarer, og arbejder konstant på at finde nye lokale ingredienser. Alle indholdsstoffer er nøje udvalgt til det enkelte produkt, og hver ingrediens er der af en grund og har en specifik funktion for produktet.

Vi bruger de reneste råvarer, vi kan finde. Råvarerne er så vidt muligt økologiske og bæredygtigt dyrkede, mange er food grade, mange er vildthøstede eller hjemmedyrkede og derfor ikke certificeret økologiske.

Vi ønsker så vidt muligt at lade råvarernes naturlige farver og dufte komme igennem og være bærende. Vi arbejder intenst med, hvordan vi bedst kan udtrække blomsters og urters dufte og farver i blandt andet olier og glycerin. Disse udtræk giver typisk en meget mild, blid duftoplevelse til produkterne. Vi tilsætter kun duft, når vi mener, det er nødvendigt og vil gøre produktet bedre. Som dufttilsætning bruger vi altid 100% rene og naturlige æteriske olier af højeste kvalitet. Hver enkelt æterisk olie udvælges ud fra, at dens kvaliteter og virkninger komplementerer og kompletterer produktet.

Alle produkter fremstilles i hånden i små batches - men med stor kærlighed - i vores laboratorium i Aarhus.

Fordi vi bruger naturlige ingredienser, som forandrer sig efter årstid og vejrforhold, kan der være variationer i produkternes farve, konsistens og duft fra batch til batch.

Fordi vi ikke tilsætter kunstige stabilisatorer og konsistensgivere, vil der kunne forekomme ændringer i produkternes udseende og konsistens over tid, blandt andet pga temperaturudsving og iltning af produkterne ved brug. Disse ændringer påvirker ikke produktets kvalitet :-)

I ønsket om, at du vil lade dig støtte, styrke, heale, glæde og forskønne af naturens rigdomme gennem vores produkter  

jomajo nordic